Fortsätt till huvudinnehåll

Bokkort/Book card

Idag visar jag ett bokkort jag gjort med hjälp av pappersserien Facts från Basic Grey.
Klädde in framsidan med olika remsor av pappret. Limmade fast en doily. Klippte till en tag av pappret och lindade twine från Martha Stewart runt den. TO YOU är alfabetsstickers från EK Success och de har jag satt på en ruta med olika delar av pappersserien.
************

Today I show a book card I did, using the paper series Facts from Basic Grey.
Dressed the front with different strips of paper. Glued down a doily. Cut a tag of paper and wrapped Twine from Martha Stewart around it. TO YOU are alphabet stickers from EK Success and I put them on a square with different parts of the paper series.


Här är den ena sidan inuti kortet. Det lilla kuvertet har jag vikt själv. Inuti har jag skrivit en liten hälsning. Knapparna är utstansade med en punch från Martha S. Stjärnan är en stämpel från Inkadinkado. Den embossade jag i rött.
************

Here is one side of the card. The small envelope, I did myself. I wrote a greeting inside it. The buttons are made with a punch from Martha S. The star is a stamp from Inkadinkado. I embossed it in red.


Andra sidan inuti kortet.
Mer lager på lager med papper från serien Facts.
Punchade kanten på fickan där tagen sitter.
************

The other side of the card.
More layers of paper from the series Facts.
Punched the edge of the pocket where the tag is.Material/Supplies:
Bazill - Craft paper
Basic Grey paper - Facts
EK - Aristocrat Clear Alphabet Stickers
Inkadinkado - Patterned stars

MS - Scoring board

MS - Paper trimmer
MS-  Craft glue
MS - Bonefolder
MS - Daisy Lace Deep Edge Punch
MS - Button Medium Double Embossed Punch

Private:
Bling
Doily


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!