Fortsätt till huvudinnehåll

A little fan


Idag är det min tur att blogga för Hobbyworld och jag tänkte visa upp en solfjäder som jag skurit ut med min Silhouette Cameo och dekorerat med en massa härliga blommor, blad och bling från Prima Marketing. Den snygga bubblan i ramen har jag gjort med hjälp av min Epiphany Crafts. :) 

Solfjädern skapade jag på Formex-mässan när vi alla i teamet var där för att dema och visa upp oss och jag kan säga att den behövdes, det var galet varmt där! :)

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!

*********************

It's time for me to make another entry for Hobbyworld and today I'll show you a card, shaped as a fan. I have made it with help from my Silhouette Cameo and a lot of flowers, leaves and embellishments from Prima Marketing. The lovely bubble have I made with help from my Epiphany Crafts. :)

 I made the fan when we all at Hobbyworld was at Formex and I can asure you, it was nice to have it though it was so hot in there! :)

I wish all of you a really happy day!
Silhouette Cameo
Bazzill White Cardstock 10-001
PM Interlude Flowers Turquoise 561413
PM Interlude Flowers White 561383
PM Encore Flowers White 561338

PM Rondelle Perlers Flowers 562410
PM Zephyr Velvet Trinkets 560010
PM Leaves Spotlight - Pastel 562199
PM Tessitura Flower 562762
K & Company Susan Winget Botanical Rub-Ons with Gems 30-614420 
White Large Serif Foam & Glitter Alphabet And Number Stickers SPAPB183 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!