Fortsätt till huvudinnehåll

You are so fab!


God morgon världen!

Idag är det min tur att blogga för Hobbyworld och här kommer ett kort skapat av de tjocka och härliga papperna från Teresa Collins serie Fabrications. Blingstenarna kommer också därifrån och stickersbokstäverna är från EK.

Några blommor har jag skurit ut med Silhouette Cameon några är Basic Greys metallblommor och några är pappersrosor från Marianne Design. Jag har använt en die från Marianne Design och dubbel kantstans från EK Tools och till sist har jag såklart även använt cardstock från Bazzill.

Hoppas ni alla har en härlig dag och att ni har lite välförtjänt semester!

På återseende!

**********************************************

Good morning everyone!

Here comes another card from me, this time with paper and rhinestones from Teresa Collins Fabricartions. The really useful letters are from EK.

The ,etal flowers comes from Basic Grey, the paper roses are from Marianne Design and some flowers have I made with my Silhouette Cameo. From Marianne Design have I used another die and the some Bazzill and the wonderful Edge Punch from EK Tools.

I'll hope you all will be having a great day and some well-earned summer vacation!

Ta-ta for now!


Material:
Silhouette Cameo
Teresa Collins Fabrications
Teresa Collins Fabrications Rhinestones
Basic Grey PB&J Metal Flowers
13 x 13 inch Self-healing Cutting Mat 
Martha Stewart Craft Knife
EK Tools Groovy Flower 2 in 1 Edger Punch
Marianne Design Creatables Die - Frame and Swirls
Marianne Design Paper Roses
EK Success Aristocrat Alpha Small
3D Foam Squares
Martha Stewart Craft Glue
Bazzill Canvas 12*12


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!