Fortsätt till huvudinnehåll

Trevlig resa

Nu börjar det äntligen närma sig semester för mig. Bara en liten jobbvecka kvar nu och det ska bli så skönt! Mina tankar har nu ett tag smygit sig till semester och därför blev det lite semestertema på veckans kort. Det pågår en Midsommarcrop på Svensk Scrapbooking fram till midnatt idag och jag har varit med och gjort några utmaningar. Detta kort var till en skissutmaning och jag har använt härligt somriga papper från Echo Parks Paradise Beach kollektion.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finally the summer vacation is getting closer. I only have one short week to go and then life will be good! Recently my mind have wandered to sunnier places and thats why this weeks card has a vacation theme. Right now there is a Midsummer crop over at Svensk Scrapbooking, I made this card for a sketch challenge. I’ve used the amazing summer/beach themed papers from Echo Parks Paradise Beach Collection.
IMG_6616mellan
Jag har skurit ett litet titthål i det vågmönstrade papper och under det skymtar man lite fiskar. Jag har monterat vågpappret med 3D-kuddar så att kortet får lite djup. Dekorationerna kommer från samma serie och de är också monterade på 3D-kuddar. Blir man inte lite sugen på att njuta på en solig strand när man ser kortet? Det blir jag i vart fall!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
I cut a hole through a paper with a wave pattern and through it you can see some colorful fishes. I mounted the wave paper with 3D adhesive to give the card some dimension. De decos are from the same collection by Echo Park. Don’t you feel like lounging on a sunny beach when you see this card? I sure do!
Material/Supplys:
  • Bazzil Basics cardstock
  • Echo Park Paradise Beach Collection Kit
  • EK Success Aristocrat Alpha Small
  • Martha Stewart Crafts Circle Cutter
  • Scrapbook Adhesive 3D Foam Squares – White
  • Scrapbook Adhesive E-Z Runner Perm
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!