Fortsätt till huvudinnehåll

.:Summer Paradise Echo Park:.

Efter en lång härlig semester finns många sköna minnen att scrappa, och visst är det då härligt att använda papperskollektioner med namn som Echo park Papers Summer Paradise.
Echo Park Papers har en uppsjö av olika kollektioner och de är av underbar kvalitet både i färger och papperstjocklek.

...
After a long and wonderful vacation there is always lots of photos to be scrapped. And doesn´t it feel great to use paper collections with summer names like the Summer Paradise from Echo Park Papers? The Echo Park Papers have lots of lush colours and the texture is top quality.

...Materials used: Echo Park Papers-Summe Paradise Collection, Bazzill cardstock
Private materials used: Paper doily, buttons, Twine.Idag bjuder jag på ett av mina semesterminnen från den här sommaren. När vi hade ungefär två veckor kvar till sommarlovet, och regnet stod som spön i backen började vi fundera på att boka en resa till varmare breddgrader. Vi kollade resor till Turkiet, Bulgarien, Cypern, och det fanns massor av fina resor, men vi fick ett infall och bestämde oss för att kolla biljettpriserna till Thailand. Vilket var billigt, och eftersom vi ville resa utanför turistorterna så var priset än billigare. Så sagt och gjort.. biljetterna blev bokade snabbare än en gris hinner blinka.. och dagen efter skolavslutningen lyfte planet mot Bangkok för ett tre veckor långt äventyr i solen.
Det bästa med hela resan var stranden.... flera mil vit sandstrand..... och inte en turist i sikte.. vi hade hela stranden för oss själva... Fantastiskt!

Hoppas ni också får härliga semesterminnen att föreviga denna sommar.

...

Today Im going to share with you one of my summer memories from our vacation this summer. When it was about two weeks left of school and it was cold and rainy outside, we started talking about taking a trip to a sunny place. We looked at trips to Turkey, Bulgary, and Cyprus, and there was a lot of great travels to choose from. But we also thought why not check what a Flight to Thailand would cost...and it was a great price... so in a hurry we booked a three week trip to Thailand, living in a small village at the countryside of Thailand, and it was heaven! We had miles of white sand beach all by ourselves, and not a tourist in sight.... it was heaven!

I hope that you too get lots of great summer memories to scrap this summer.


Kommentarer

  1. stiligt och inspirerande - gillar mycket hur du lagt etiketten på fotot ♥ härlig färgkombo

    SvaraRadera
  2. beautiful!!!!
    glad you were able to take such an amazing trip.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!