Fortsätt till huvudinnehåll

Smashbook

Jag fick en smashbook för några veckor sedan och jag tänkte visa er några sidor jag gjort.
************
 I got a smashbook a couple of weeks ago and today i show you some pages i´ve done.
Till boken följer det med en penna med tillhörande limstift.
************
The book comes with a pen and a glue stick.
Här har jag klistrat in diverse olika saker med hjälp av limstiftet i pennan.
Använde även tejp och stickers från smashsortimentet.
Stickers från Martha Stewart.
Med hjälp av EC shape studio gjorde jag vimplarna.
Stämplar från MME
************

Here I have glued different things using the glue stick in the pen.
Also used the tape and stickers from Smash line.
A sticker from Martha Stewart.
With the help of EC Shape Studio, I made the pennants.
Stamps from MME.

Satte fast en bild med tejpen från Smash.
************

Attached a picture with the tape from Smash.

Material/Supplies:

SMASH Mini Folio
SMASH Red and Blue Stickies
SMASH Date Stamp
SMASH Like This Tape
SMASH Write In Stickies
Enchanted Woodland Stamp Stickers
EC Shape Studio Pennant 25
MME Miss Caroline Dolled Up Favorite Stamps

Mer inspiration från K&Company.


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

  1. Härligt uppslag du gjort i din SMASH book. Filmklippet va ju urmysigt. Man blev ju helt kär i hela idéen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!