fredag 20 juli 2012

.: Martha Stewart -Bone folder:.

Hej!
Har ni det härligt så här i semestertider?  Vädret har inte varit det bästa än så länge.. åtminstone inte om man gillar att påta i trädgården eller bara ligga i solstolen och slappa. Här har det nämligen nest regnat.
Jag tycker det är ok med några grå dagar emellanåt, då får jag tid att pyssla lite.

Idag bjuder jag på ett arbete jag gjort där jag använt mig av ett av mina absoluta favoritverktyg förutom min Cutter Bee sax och skärmaskin, nämligen ett Falsben.

-.-.-.-.-

How are you today?!
Is the weather grey and cloudy... then its perfect for some artwork!


Today I´m going to share with you a book I did, using my favourite tool besides my papercutter and my Cutter Bee scissor. The Bone Folder.

Ett falsben  eller en bigare som den ibland också kallas är egentligen ett enkelt, men genialt litet verktyg när man skapar med papper.
Jag skaffade mitt första falsben när jag lärde mig att binda böcker under skoltiden,  och det var även suveränt att använda när jag ville vika origami.

A bone folder is a simple yet genious piece of tool when it comes to papecrafting. I got my first bone folder when I took a class in the art of book-binding. Its also a wonderful tool when I´m doing Origami.
 

Mest använder jag mig av mitt falsben för att få snygga skarpa vikningar. tex när jag gör mina egna art journals, eller om jag gör små anteckningsböcker att ge bort. men man kan även använda det när man bigar veck på komplicerade kortstommar  och kanter på tex askar och handgjorda kuvert.


I mostly use the bone folder to make sharp crisp folds when I make my own art journals, or when I make notebooks that I give away as gifts. The bone folder is also perfect for those  folds when you want to make complicated cards, or when you want to make a cute little box or envelope.


Materials used:
Echo Park Papers- Paradise beach

Martha Stewart- around the edge punch
Bazill- Stone Wash & Glow
Martha Stewart- Bone Folder
K&Company- SMASH date stamp

Privat materials used:
Manilla Tag
Cheesecloth
Twine
Rick Rack ribbon


Have a Nice day!
//Katarina6 kommentarer:

 1. Gorgeous journal, Katarina! Beautiful colors and I love the way you put your journals together...thanks for sharing!

  SvaraRadera
 2. pretty colours..this is so lovely :)

  SvaraRadera
 3. what a beautiful journal!!

  SvaraRadera
 4. that looks so pretty kat!

  SvaraRadera
 5. That is one gorgeous journal! Love the layering!

  SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...