Fortsätt till huvudinnehåll

.:Halloween Candy dispenser:.

Halloj!
Även om sommaren för tillfället visar sig från sin vackraste sida med sol och värme så är hösten och vinande vindar snart här igen.
brukar ni fira Halloween?
Vi har inte gjort det i någon större utsträckning hittills här hemma, men ju äldre barnen blir desto roligare är det att klä ut sig och göra läskiga och skojiga bus på Halloween, och vem gillar inte att få lite godis??

I år har jag faktiskt börjat lite tidigare än vanligt.. mest för att jag fick fantastiskt vackra papper från Basic Grey Picadilly i mitt senaste DT paket, och Martha Stewart Crafters clay Nature. 

Nu när jag har min Silhouette som hittat en ny plats på mitt pysselbord, så var det inte svårt att pilla ihop något så häftigt som en liten godisask.
Men när man skurit ut alla delar till asken blir man lätt lite vilsen hur man ska göra sen, vilken bit hör i hop med vilken??
Så idag finns en liten video i bloggen där jag sätter ihop asken som jag visar i bloggen idag..

-.-.-.-.-
Hi there!
All though the summer is making its best appearance right now, with sunny weather and warm sunny days, the autumn is soon here again with its chilly winds.
Do you celebrate Halloween?
In my family we haven´t but with the kids groving up the fun stuff like making creepy and fun tricks makes it more fun getting dressed and enjoying the candy that comes with the Trick or Treating..

This year I started the preparations a little early, mostly because I got these lush papers from Basic Grey Picadilly that is just divine, and I also got the Martha Stewart crafters clay nature in my latest DT pack.
And with my Silhouette finding a new place on my scrap-table I could make this cute candy dispenser in no time at all..
But when you are sitting there with all the parts cut out with the machine it can get a little frustrating.. which part belongs to what???
Therefore I have made a small video showing how I assembled the entire box...
enjoy!
Materials used:
Bazzill Raven
Bazzill Jubilee
Basic Grey Picadilly
Marta Stewart Crafts- Crafters clay nature
Martha Stewart Crafts- Craft Glue

private stash:
Twine, chipboard buttons.


Have a great day!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!