Fortsätt till huvudinnehåll

Birdhouse

Gillar ju att altra saker och här har jag gjort en fågelholk av en mjölkkartong.
------------
I like to alter things and here i have made a birdhouse out of a milk carton.

   
Jag har använt papper från Diane Kappa - Bon jour. Vimpeln med text kommer från My minds eye - Nostalgia kit. Testade Crafty Power tape från Adhesive value pack och den fäste riktigt bra. 
------------
Paper from Diane Kappa - Bon jour. I tested the Crafty Power tape on the carton and it attached great. The banner with the text is from MME- Nostalgia kit.
 
Svart ståltråd till röken ur skorstenen.
------------
I used black wire to the smoke from the chimney.
 
Dessa vimplar punchade jag ut med EC Shape Studio Pennant 25.
------------
I used the EC Shape Studio Pennant 25.

Material/Supplies:
Paper - Diane Kappa, Bon jour.
Bazzil black cardstock.
Crafty power tape - Adhesive value pack.
MS - Craft knife.
Banner - MME, Nostalgia kit.
Pennant- EC Shape studio pennant 25.
3D adhesive - Value pack

Private:
Milk carton.
Key.
Wire.
Alpha stickers.

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

 1. Tänk att en mjölk kartong kan klicka sååå snygg

  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Tack för inspirationen, nu ska här letas kartonger i olika storlekar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade det Linda:)
   Kram Tesa

   Radera
 3. Jag gjorde en också och härmade, men käre nån vad min blev fuul! Ha det gött! Kram Brittis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!