Fortsätt till huvudinnehåll

.:Beauty Sleep:.

Halloj!
Solen skiner sitt allra vackraste leende över min lilla ö i skrivandets stund,
och vi har precis kommit hem från en fantastisk dag på sjön.
Idag tänker jag bjuda på en LO jag gjort med de underbara papprena
från Basic Grey-Fiction och Basic Grey-Picadilly.
-.-.-.-.-

Hi everyone!
Today the sun is shining it´s absolutely most gorgeous smile upon my home, and island, and me and my family just arrived home from a wonderful trip on the ocean.
Today I´m going to share a LO I´ve done using the beautiful Basic Grey-Fiction,
and Basic grey-Picadilly.

Har ni förresten märkt att det blir allt vanligare med chevron mönster och fjädrar på de alster som skapas just nu? Många av nyheterna från CHA mässan i USA har någon form av Chevron mönster eller Fjädrar. Det kommer även flera stämplar med härliga fjädermönster på.
Tur för mig, jag hade gamla påskstämplar liggande som passade att ta fram i väntan på alla nyheter. :)

By the way, have you noticed that there is a lot of chevron and feathers that is high fashion in the scrappy world right now?
Lots of the new stuff launched at CHA is having chevron and feathers.
lucky me. I found some old easterstamps that I could use while I wait for the news. :)
På min LO har jag blandat mina favoritfärger, vitt turkos, och orange. Jag gillar den härliga retrokänslan i BG ficiton, och att de dessutom har alla mina favoritfärger i en och samma kollektion gjorde inte saken sämre :) BG kollektioner går dessutom att mixa och matcha över kollektionsgränserna.. vilket är ett stort plus.
Som dekoration har jag skurit ut tabs och kugghjul med hjälp av min silhouette.

-.-.-.-.-
At my LO I´ve used my favourite colour combo, white, turqouise and orange. And I really love the retro feeling the BG-Ficiton has. A big plus is that the BG collections really work well to mix and match and it works.
As decos I´ve used my silhouette to cut out tabs and cogs.Materials used:
Basic Grey-Fiction
Basic Grey-Picadilly
Basic Grey- Letter stickers
Basic Grey Die Cuts-Kissing Booth
wooden Buttons-Prima


Private stash:
Feather stamp-Magnolia
Mixed buttons
chevron template.Kommentarer

 1. Underbar layout Katarina! Villken tur att du hade påskfjädrar i form av stämplar för det blev kanon. :-)
  Gillar verkligen hur du byggt upp layouten.

  Gorgeous layout! Love the feather-stamp :-)

  SvaraRadera
 2. This is stunning Katarina!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Oooh how pretty! Love your colour combo, and all the embellies!

  SvaraRadera
 4. I love all the little bits and pieces you've scattered around the photo Katarina, and of course your use of colour as always :)

  SvaraRadera
 5. Great layout, love all the details around the photo and those feathers are awesome!

  SvaraRadera
 6. Very pretty indeed! Love the colors

  SvaraRadera
 7. Wonderful!!! I love your feathers!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!