Fortsätt till huvudinnehåll

3 Kort | 3 Cards

Har testkört ett nytt favoritverktyg här hemma, Scoring Board, det kommer en närmare presentation och mer utförlig beskrivning imorgon av själva verktyget i sig. Idag tänkte jag bara visa upp resultatet som blev 3 kort med 2 olika vikningar. Ganska enkla, men med vackra papper kan man göra väldigt mycket av nästan ingenting!
-------------------------------------------------------
I’ve tried out a new favourite tool here at home, Scoring Board, there will be a closer look at it tomorrow when I make a review. Today I will just show you the result of my trial, 3 cards with 2 different folds. Pretty simple, but with beautiful patterned paper you can do almost anything out of nothing!

Första kortet med s.k. grindvikning, där jag satt en blomma som lås.
-------------------------------------------------------
First card out is with a so called gate fold, I put a flower as a lock.


Andra kortet har jag slagit hål och trätt band igenom. Stansade ut hjärtan och trädde på bandet.
-------------------------------------------------------
Second card, I punched holes and put a ribbon through them. Punched out hearts and put on ribbon,


Tredje kortet har jag använt mitt vektyg från Epiphany Crafts och gjort små epoxybubblor som jag dekorerat med.
-------------------------------------------------------
Third card, I used my tool from Epiphany Crafts and made some epoxy bubbles for decorations.


Imorgon visar jag hur man gör söta kuvert till korten – genom att använda Scoring Boarden!
-------------------------------------------------------
Tomorrow I will show you how to make cute little envelopes for your cards – by using the Scoring Board.


See you guys tomorrow then!

Materiallista | Supply list
 • Bazzill Basics - Cardstock
 • MME - Miss Caroline Dolled Up 6x6 Paper Pad
 • Epiphany Crafts - Shape Studio Scalloped Circle
 • Epiphany Crafts - Bubble Caps Clear Scalloped Circle
 • Martha Stewart – Heart Button Medium Double Punch
 • Martha Stewart – Stitched Button Flowers Stickers
 • Fluid Chalk
 • Dymo
 • Adhesives
 • Ribbon
 • Hole Punch

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!