Fortsätt till huvudinnehåll

Varma kramar

Jag blev verkligen förtjust i b-sidan på pappret Sweet Chevron från My Minds Eye. Jag knåpade ihop ett snabbt kort av en bit av det också. Det stora färgglada chevronmönstret är från framsidan av pappret.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
I really like the b-side of the Sweet Chevron paper from My minds Eye. I used it to make a quick card. The large colorful chevron print is the a-side of the paper.
IMG_6606liten
För att pryda kortet har jag använt delar av ett 12x12-papper med diecuts på. Jag skar också ut en liten banner med Cameon och fäste med en brad. De svarta bokstavsstickerserna kommer från EK Success. Det syns inte så bra på bilden men jag använde Martha Stewart Scoring Board för att göra en debossad ram runt mönsterpappret. Det tycker jag är en rolig effekt, vänder man pappret upp och ned när man gör ramen så får man istället en embossad ram. Det blir allra finast på enfärgat papper men även mönstrat funkar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
I used parts of the On the Sunny Side Accessories Sheet to embellish my card. I also cut a small banner with the Cameo and attatched it with a brad. The black letter stickers are from EK Success. I also made a debossed frame around the patterned paper using my Martha Stewart Scoring Board, unfortionetly you can’t really see it on this picture. I love the effect and if you flip the paper before making your frame you’ll get an embossed effect instead. It looks best on solid paper but it alsp gives a nice effect on patterned paper.
Material/Supplys:
  • My Minds Eye On the Sunny Side Accessories Sheet
  • My Minds Eye On the Sunny Side Sweet Chevron Paper
  • My Minds Eye On the Sunny Side Brads
  • Silhouette Cameo
  • Bazzil Basic Cardstock
  • Scrapbook Adhesive Foam Squares – White
  • Scrapbook Adhesives E-Z Runner Perm
  • Martha Stewart Crafts Scoring Board
  • Martha Stewart Crafts Embossing Stylus Set
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!