Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarhjärtan

Två påsar med sommarhjärtan. Igår (läs fredag) var det skolavslutning här hos oss och tidigare i veckan gjorde jag dessa påsar som barnen gav till sina respektive fröknar. Jag brukar alltid ge dom något extra utöver den presenten vi alla föräldrar samlar ihop till.
------------

Two bags of summer hearts. Yesterday (read Friday) was the last day of school here with us, and earlier this week I made these bags the children gave to their teachers. I always give them something extra in addition to the gift we all parents gathers to.

Jag fyllde 2 st presentpåsar från Martha Stewart med kakor. Texten på molnen stog på kakförpackningen och den ville jag ta till vara på.
-Garanterat fria från regn och rusk.
------------

I filled 2  gift bags from Martha Stewart with cookies. The text in the clouds was on the box and I wanted to take advantage of that. 
-Guaranteed free from rain and bad weather.

Till påsen gjorde jag även några småkort. Använde mig av Paradise Beach Kit från Echo Park.
Kitet innehåller både papper och olika stickers.
------------
To the bags I also made some cards. Used Paradise Beach Kit from Echo Park. 
The kit contains both the paper and various stickers.
Knapparna är gjorda med en punch från Martha Stewart. Det som var bra med denna var att den även präglade knappen vilket jag gillade. Använde även ytterligare en knapp punch från Martha till de mindre knapparna. Jag har använt twine från Martha Stewart i alla knappar. Till zick zack sömmen använde jag ett litet verktyg från EK Success kallat Piercing bugs. De gör själva hålen i pappret så att man själv sen lätt kan sy för hand.
------------
The buttons are made with a punch from Martha Stewart. What was good about this was that it embossed the button, which I liked.  I also used another button punch from Martha to the smaller buttons. I used twine by Martha Stewart in all the buttons. For the zigzag stitch, I used a small tool from EK Success called Piercing bugs. They make the holes in the paper so that you yourself then easy can sew by hand.

Material/Supplies:
Bazzil White cardstock
Echo Park - Paradise Beach Kit
3D adhesive and tape runner - Value pack
EK - Piercing bugs rotary tools
MS Paper trimmer
MS Craft glue
MS Buttons Large double punch
MS Button Medium double embossed punch
MS Modern festive twine
MS Modern festive paper tape
MS Party crafting doily lace cello bag with insert

Privat/Private
Doily, bling and clothespins.

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!