Fortsätt till huvudinnehåll

Nyheter från Marianne Design / News from Marianne Design

Som vanligt kommer Marianne Design ut med nyheter på löpande band. De är duktiga att lansera nya produkter varje månad. Juli och augusti är absolut inget undantag.

Deras dies håller hög kvalitet och kan användas i de vanligaste stansmaskinerna på marknaden, ex Big Shot, Cuttlebug, Grand Calibur m fl.
------------------------------------------------------------------------
Marianne Design releases new products every month as usual and are good at it. And of course there's no exceptions for July and August.

The highquality dies can be used in the most common machines on the market, for example Big Shot, Cuttlebug, Grand Calibur and more.

Här kommer några smakprover ur deras kollektion i juli, en kollektion som bl a innehåller europeiska byggnadssymboler som man ofta besöker på semestern:
------------------------------------------------------------------------
Here's some samples from there July release, a collection containing European symbols who oftens are visited during vacation:

 Eiffel Tower

 Stamp

 Journey Paper Bloc


Med dessa dies och papperskit kan man göra ett sånt här läckert kort:
------------------------------------------------------------------------
With these dies and papers you can make this beautiful card:
Dekorativa bär i några olika färger finns också med i deras lansering i juli:
------------------------------------------------------------------------
Berries for decoration in different colors are also in their release in July:
I augustis lansering finns en hel drös urfina papperstejp i olika stilar, färger och bredder. Papperstejp är ett enkelt och väldigt dekorativt sätt att dekorera sina alster.
------------------------------------------------------------------------
The release in August contains a bunch of gorgeous paper tapes in different styles, colors and widths. Paper tape is a simple and decorative way to decorate the creations your making.

Deras supersöta clearstamps är läckra att färglägga och kan användas till fina kort att ge bort, skicka eller varför inte sälja. Marianne Designs stämplar har änglapolicy vilket innebär att det är helt ok att tillverka alster med deras produkter på och sedan sälja.
------------------------------------------------------------------------
Their clearstamps are supercute and lovely to color. They can be used on cards to give away, send or why not sell. Marianne Designs stamps has a Angel Policy which means it's ok to make for example cards with their products and sell.

Håll ögonen öppna för alla nya Marianne Design produkter som snart kommer att finnas i en butik nära dig...
------------------------------------------------------------------------
Keep your eyes opened for all the new products from Marianne Design - soon in a store near you...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!