Fortsätt till huvudinnehåll

Norrländsk midsommar


God morgon!

Idag blir det en layout från min sida som är skapade med hjälp av härliga papper från My Minds Eye Nostalgia. Fotot är knäpp uppe i syrrans sommarstuga vid Höga Kusten, på midsommaraftons natt, kvart i tolv på natten. Lika ljust som om det vore kvart i tolv på dagen. Vi är på väg ner till Norralmsjön för det årliga nattbadet. :) Blommorna, bladen och swirlsen är gjorde i cardstock och utskurna med min Silhouette Cameo. Papprena har jag stansat med olika kantstansar från Martha Stewart och jag har även en Button Studio från Epiphany Crafts med. 

Hoppas ni alla får en trevlig dag! Snart är det midsommar!

***************************************

Good morning!

I have made a layout of the wonderful papers who comes from My Minds Eye Nostalgia. The photo is taken for exactly one year ago in the northern part of Sweden where there are no nights in the midsummer time. The same bright light all twentyfour hours of the days. :) The flowers, leaves and the swirls are made with my Silhouette Cameo. I have also used three different kinds of punches from Martha Stewart and my new button maker from Epiphany Crafts. :) 

Have a really nice day!
Material:
Silhouette Cameo
Martha Stewart PATP Vintage Doily
Martha Stewart Doily Lace Edge Punch
Martha Stewart Flourish Edge Punch
EK Success 13 x 13 inch Self-healing Cutting Mat 
Martha Stewart Craft Knife
3D Foam Squares
Martha Stewart Craft Glue
Bazzill Canvas 12*12
My Minds Eye Nostalgia
Epiphany Crafts Button Studio


Kommentarer

  1. SUPERSNYGG! Jag älskar dina fina projekt. Blir alltid så inspirerad när du gör något :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!