Fortsätt till huvudinnehåll

Miniweekend

Det är inte ofta jag gör LO:s, men när jag hade skrivit ut dessa foton så blev jag sugen på att göra ett försök.
Bilderna är från en liten miniweekend till Örebro vi gjorde vid påsk. Alla foton är fästa med en bit papperstejp. Bakom fotot har jag gömt min journaling.
----------------------
It's not often I make LO's, but when I had written out these photos, I was eager to give it a try.
The pictures are from a little mini weekend in Örebro we did at Easter. All photos are attached with a piece of paper tape. Behind the photo I've hidden my journaling.


Basen är fler olika papper från serien What´s Up fr Basic Grey. Jag använde även en turistkarta som vi fick på hotellet.
-------------------------
The base is different paper from the series What's Up from Basic Grey. I also used a tourist map that we got at the hotel.


Minibarens menu, en knapp och vimpel från MME. Molnet har jag klippt ut från ett mönsterpapper.
-----------------------------
Mini bar's menu, a button and the pennant from  MME. I have cut out the cloud from the paper pad.


En stickers från Basic Grey "What´s up" och papperstejp med ordet LOVE. Den rosa knappen från MME.
-------------------------
A sticker from Basic Grey "What's up" and the paper tape with the word LOVE. The pink button from MME.


Dessa vimplar är gjorda med en EC Shape Studio maskin.
-----------------------
These pennants are made with an EC Shape Studio machine.

************


Material/Supplies:
Paper: Basic Grey What´s Up 12 x 12 paper pad.
Stickers Basic Grey What´s up.
Flair stickers Basic Grey.
MS Paper tape "Heart and flowers.
EC Shape Studio Pennant 25.
EC Shape Studio Pennant bottle caps.
Tape runner from the Adhesive value pack.
MS Pen set 4 tip sizes.

Ha det bra!/Take Care

Kommentarer

 1. Therese Larsson2 juni 2012 21:55

  Roligt att se en karta över gatan där min farmor och farfar bott sen jag var liten ;) Tack för inspirationen!! Kram från Therese i Xhär

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen, vad kul:)
   Kram Therese (Tesa)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!