tisdag 26 juni 2012

Martha Stewart Craft Knife

Jag fick en ny skalpell från Martha Stewart Crafts i ett av mina DT-paket. Jag har tre andra skalpeller hemma och har aldrig riktigt gillat nån av dem, det är ju viktigt att man har ett bra grepp och att den känns stadig i handen. Martha Stewartskalpellen är helt perfekt i min hand, den har lite tyngd, en halkfri yta och en utbuktning längst ned så att man får bra grepp och inte halkar. En annan bra sak är att det är min enda kniv vars skydd inte trillar av så fort jag lyfter den ur förvaringen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
In one of my DT-kits I got a new craft knife from Martha Stewart Crafts. I have three other craft knifes allready but I don’t really like any of them. I think it’s important that the grip and the feeling when you hold your knife is good. Martha Stewart Craft Knife feels perfect for my hand. It has some weight, a non slip surface and a protuberance at the bottom to keep you from slipping. I also like the protective cap, it’s the only one I’ve got that doesn’t fall off by it self when you reach for it.

Du byter lätt blad genom att vrida delen längst bak på kniven, den lossar på delen som håller bladet. Det är också samma typ av blad som på andra skalpeller så att det är lätt att få tag i utbytesblad till den. Jag är mycket nöjd med min nya skalpell, jag har faktiskt skurit ut lite mer för hand sen jag fick den. Jag brukar annars undvika det då det inte brukar bli så bra för mig. Jag tror att det beror på att greppet käns så bra på denna skalpell.
Martha Stewart Craft Knife får högsta betyg av mig, det känns direkt när du håller i den att den har samma fina kvalitet som de andra verktygen från Martha Stewart Crafts.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
The blade is easy to exchange by twisting the back of the knife. It’s the same kind of blade as on all my other knifes so it’s easy to find new blades when you need them. I’m really happy with my new Craft Knife, I actually have hand cut more since I got it. I usually avoid hand cutting since I’m not that good at it, I think the new knife helps.
I really recommend Martha Stewart Craft Knife, you can really tell by just holding it that it’s of the same great quality as all of the Martha Stewart Crafts tools.
Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...