Fortsätt till huvudinnehåll

Grattiskort/Birthday card

I mitt senaste paket fick jag ett härligt kit med papper och dekorationer från My Minds Eye i serien Nostalgia.
Jag fick även en skärmaskin från Martha Stewart och nu efter att ha använt den i en vecka ungefär är den min nya bästa vän:) Till detta kort har jag använt ett Bazzil cardstock som bas, skar till några mönsterpapper från  MME-serien. Använde en Binding edge punch fr EK Success på kanten av det randiga pappret. Virade turkos twine runt pappret. Knappen är i chipboard från serien Nostalgia.
-----------------------------------

In my last package I received a lovely kit with paper and embellishments from My Minds Eye in the series Nostalgia. I also got a cutter from Martha Stewart and now after using it in a week it´s my new best friend :) For this card I have used a Bazzil cardstock as a base.I cut out pattern paper from MME series. Used a Binding edge punch from EK Successfully on the edge of the striped paper. Turquoise Twine wrapped around the paper. The button is a chipboard from the series Nostalgia.

Filtmolnet kommer från Basic Grey. Ytterligare en chipboardknapp och en vimpel från serien Nostalgia. Grå knapp från Follow your heart serien. Texten är stickers från EK Success.
-----------------------------------

Felt cloud from Basic Grey. Another chipboard button and a pennant from the series Nostalgia. Gray button from Follow Your Heart series. The text is stickers from EK Success.


Material/Supplies
Paper - Bazzil cardstock.
Paper - MME Nostalgia Paper & Accessories Kit.
Chipboard - MME Nostalgia Paper & Accessories Kit.
MS Paper trimmer.
MS Craft glue.
EK Success - Binding edge punch
Felt - stickers Basic Grey.
Button and twine - Follow your heart MME.
Text - Aristocrat Alpha small

Privat/Private: Tag

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!