Fortsätt till huvudinnehåll

Another graduationcard!God morgon världen!

Idag är det min tur att blogga för Hobbyworld och jag tänkte visa upp ännu ett stafflikort, hoppas ni inte tröttnar på dem. ;) Många stafflikort har det blivit och fler finns att visa. Så är det när det är roligt att skapa och folk vill handla av mig. :)

Papprena kommer från Basic Grey och jg har skruit ut fina näckrosor med hjälp av Silhouetten. Dies från Spellbinders och Marianne Design tillsammans med kantstans från Martha Stewart fick fixa lite detaljer till mig. :) 

Hoppas ni alla har en härlig dag och att ni har lite välförtjänt semester!

På återseende!

**********************************************

Good morning everyone!

Here comes another Easel Card with gratulations for a graduation. I'll hope you what be tired at me and my Easels but I really love making them. :)

The paper that I have choosen are from the amazing Basic Grey. The water lilies have I made with my Silhouette Cameo and I have also use punches från Martha Stewart and dies from Spellbinder and Marianne Design. 

I'll hope you all will be having a great day and some well-earned summer vacation!

Ta-ta for now!
Material:
Silhouette Cameo
Basic Grey Paper Pad 6*6
Glitter Glue
13 x 13 inch Self-healing Cutting Mat 
Martha Stewart Craft Knife
Martha Stewart PATP Swirling Lace
Spellbinders Nestabilities - Beaded Ovals
Marianne Design Creatables Die - Frame & Swirls
3D Foam Squares
Martha Stewart Craft Glue
Bazzill Canvas 12*12Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!