Fortsätt till huvudinnehåll

Altered box of chocolate.

Hoppas ni alla haft en fin midsommar. 
Lisbeth är snart en glad pensionär och som ett litet minne från oss fick hon denna altrade chokladask. 
------------

Here in Sweden we celebrated Midsummer's yesterday and I hope everyone had a nice day. Lisbeth is going to leave our daughters class and as a little memory from us, she got this altrade box of chocolates.
 
Jag täckte alla sidor med papper från Martha Stewart. Det är en ask med Noblesse.
-----------

I covered all sides with paper from Martha Stewart. This is a box of Noblesse chocolate.
Jag har använt blommor, stickers, twine, knappar och punchade fjärilar. Doily och rosor.
En hel del 3D kuddar använde jag för att skapa dimension mellan de olika lagren.
------------

I have been using flowers, stickers, twine, buttons and punched butterflies. I used a  lot of 3D pads to create dimension between the different layers.
Vimpeln är utklippt från ett papper från MME serie Follow your heart. Alfabet från EK Success.
------------

The pennant is cut from a piece of paper from MME series Follow your heart. Alphabet from EK Success.
En fjärilsknapp från MME serie Follow your heart. På pappret har jag använt en 
kantpunch från EK Success.
------------

A butterfly button from MME series Follow your heart. I have used a edge punch from EK Success on the paper.Material/Supplies:

Paper: MS - Stiched 12x12 paper pad.
MS -  Paper trimmer.
MS - Craft glue.
MS - Butterflies punch.
MS - Pen set, 4 tip sizes.
EK - Honey Bee Scissors.
EK - Fern Punch.
EK - Binding edge punch.
EK - Aristocrat alpha
MME - Stickers What´s Up.
MME - Twine, button and paper pad Be Happy.
MME - Nostalgia decorative brads.
Marianne Design - Paper roses.
3D adhesive - Value pack.
Private:
Doily
Leaf
Tag

Ha det bra!/Take care!

D

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!