Fortsätt till huvudinnehåll

Sjungom studentens....


Äntligen är fredagen kommen och vi har full fart mot helgen! En helg, som i alla fall här i Södermanland, kommer bli varm och solig! Hela den här veckan har vi haft högsommarvärme och äntligen känner man att sommaren är här på allvar. I och med sommarstarten så brukar det vara skolavslutningar i vårt avlånga land med. 

Jag har gjort ett studentkort på beställning denna gång. Min kund ville att kortet skulle spegla mottagarens jämtländska rötter och att det skulle finnas plats för pengar i det. Jag valde då att göra kortet i vitt, grönt och blått, samma färger som i den jämtländska flaggan. När man lyfter upp kortets framsida så har jag gjort en liten "dold" anordning för en sedel. Rullar man svenska sedlar så uppenbarar sig en alldeles fantastiskt snygg silverremsa som blir dekorativ i sig. :)

Jag hoppas min kund blir nöjd och att ni funnit lite inspiration till era student- & avslutningskort. :)

Ha en alldeles fantastisk helg i solen! Jag ska tillbringa min helg vid poolen och bara njuta!

Vill ni se mer av mina alster så är ni välkomna till min privata blogg.

********************************************************

Finally! It's Friday and the weather people have been promise us really nice and warm weather here in middle part of Sweden. You can feel the summer in the air and it's wonderful after this cold and long spring.

When the summer arrive to Sweden, the schools are out for summer. I have made a card for a girl who will end her studies at college. The colors are inspired from the flag of Jämtland, the part of Sweden were Kristina lives. Under the front of the card have I made a place for money, which is the gift for this young woman.

I'll hope you will end up with a lovely weekend! I know I will have one, just laying by the pool and enjoy the sun! 

For more inspiration by me, please visit my private blog.

Material:
Silhouette Cameo
Spellbinder Label Four
Martha Stewart Swirling Lace PATP
Basic Grey Paper Pad 6*6
Glitter Glue
13 x 13 inch Self-healing Cutting Mat 
Martha Stewart Craft Knife
3D Foam Squares
Martha Stewart Craft Glue
Bazzill Canvas 12*12

Private stuff:
Flowers, gems and stampKommentarer

  1. Så fantastiskt underbart vackert! Va duktig du är. Blir så inspirerad att ta fram mina pysselgrejer. Måste ha en silhouette cameo :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!