Fortsätt till huvudinnehåll

Malin ~ a Scorpio by the book

God morgon världen!

Idag är det min tur att blogga för Hobbyworld och jag tänkte jag skulle visa en layout. En rätt Clean&Simple  i mina ögon. Bara cardstock och lite bling i stort sett. Näckrosorna har jag skurit ut med min Silhouette Cameo och så även vinbladsrankorna. Rankorna har jag "färglagt" med glitterlim och bokstäverna är foamstickers med glotter på från EK Success. Ursnygga!

Titeln är lång och säger: "Dont trust these eyes because I'm pure evil! Malin - a Scorpio by the book..." Och det är helt sant, är det något jag verkligen är som så är det en skorpion. De allra flesta karaktärsbeskrivningar för en skorpion stämmer så väl in på mig. Jag går i döden för mina vänner men sårar du mig så har du en ovän för resten av ditt liv. Lite hårddraget men ni förstår nog innebörden. :)

Ha en fantastisk vecka och pyssla på!

På återseende!

**********************************************

Good morning everyone!

Today it's my turn to blog here at Hobbyworld! I have made myself a layout wich accordning to me is a Clean&Simple one. Just some cardstock and a few gems. The water lilies and the wine leafs have I made with my silhouette Cameo. The wine laves have I "painted" with glitter glue and the letters are amazing ones from EK Success. Already full of glitter! Absolutely awesome!

The title, whos says: "Dont trust these eyes because I'm pure evil! Malin - a Scorpio by the book...", is just right for a layout of me. The characteristic of a Scorpio is almost exactly like me. I can go trough fire and ice  for my friends but if you hurt me, I'll hate you forever. Well, the sounds a little bit hard but you understand what I mean. :)

I'll hope you all will be having a fantastic week and making a lot of crafty stuff! :)

Ta-ta for now!Material:
Silhouette Cameo
Glitter Glue
13 x 13 inch Self-healing Cutting Mat 
Martha Stewart Craft Knife
3D Foam Squares
Martha Stewart Craft Glue
Bazzill Canvas 12*12

White Large Serif Foam & Glitter Alphabet And Number Stickers
Private stuff:
GemsKommentarer

 1. Citat: Jag går i döden för mina vänner men sårar du mig så har du en ovän för resten av ditt liv. Lite hårddraget men ni förstår nog innebörden. :)
  Instämmer, här har du en till skorpion.
  En annan sak för skorpioner: En stor potential på det kreativa området. Stämmer väl bra? :)
  Superfin LO.

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 2. Tack tjejer! :) Och Tesa, man får väl hoppas på det annars är man i fel bransch. ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!