Fortsätt till huvudinnehåll

Juni månadssläpp från Echo Park

Som brukligt kommer Echo Park med nya kollektioner varje månad, en full komplett kollektion och två minikollektioner. Juni månad är absolut inget undantag.
--------------------------------------------------------------------------------------
Echo Park release in June has a complete collection and two minicollections, as usuall.


So Happy Together har underbara somriga och klara färger som man verkligen blir glad av. Kollektionen består av en hel hoper med dubbelsidigt mönstrade papper, dubbelsidiga enfärgade papper samt dekorationer som matchar till.
--------------------------------------------------------------------------------------
So Happy Together has wonderful and bright colors who makes you happy. The collection has several doublesided patterned papers and embellishment who fits perfectly.

Här kommer ett litet axplock ur kollektionen:
--------------------------------------------------------------------------------------
Here's some examples from the So Happy Togheter collection:


Minikollektionerna är just minikollektioner, med få papper och dekorationer jämfört med de fulla kollektionerna. De innehåller 3 st dubbelsidiga mönstrade papper och ett stickersark samt att man kan köpa allt i en packad förpackning.
--------------------------------------------------------------------------------------
The mini themes has just 3 doublesided patterned papers and a matching sheet of stickers. There is also a minicollection.


Homemade är namnet på kollektionen med hemmet i fokus: bakning och matlagning med en touch av hemmet.
--------------------------------------------------------------------------------------
The theme of Homemade has home in focus with baking and cooking with a touch of the home.
Medan School Days fokuserar på skoldagar, precis som de engelska orden betyder. Härliga färgglada papper! 
--------------------------------------------------------------------------------------
While School Days focus is on just days in school. Lovely papers with bright colors.

Under juni månad kommer dessa färgglada och ljuvliga papper och dekorationer att börja levereras till butikerna runtomkring oss!
--------------------------------------------------------------------------------------
These papers and embellishments will be shipped in June to the creative shops!

Kommentarer

  1. So Happy Together serie var ju en riktig favorit:) Är svag för turkost.
    //Tesa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!