Fortsätt till huvudinnehåll

Gåvopåse/Giftbag

Denna gång bjuder jag på en altrad presentpåse som min bästa vän fick på sin 40 års dag häromveckan.
Dessa papper kommer från serien Bonjour av Diane Kappa och serien What´s Up från Basic Grey.
------------------------------
This time, I show you a gift bag that my best friend got on her 40 th birthday last week.

These papers are from the series Bonjour by Diane Kappa and the series What's Up from Basic Grey.

Jag fick hem en EC Shape Studio maskin med tillhörande epoxyfigurer.
Med den gjorde jag dessa vimplar, de är fästa med 3d-kuddar. 
Under vimplarna har jag knytit fast twine från My Mind Eye.
---------------------------------

I made these pennants with an EC Shape Studio machine with matching bubble caps. Under the pennants I have attached some Twine from My Mind Eye.

 
Textstämpeln och fjärilarna kommer från My Minds Eye. Med på påsen finns även en punchad fjäril från Martha Stewart.
-----------------------------
The textstamp and the butterflies are from My Minds Eye. I also used a punched butterfly from Martha Stewart.

 
Klippte ut fjärilarna efter att jag stämplat upp dom. Grenen med blommorna i bakgrunden kommer från Martha Stewart från arket Dogwood stickers. En liten bit paper tape vimpel syns ovanför fjärilen. Den ingår i ett set om 4 tejper från Martha Stewart.
--------------------------------
I cut out the butterflies after I stamped them. The branch with the flowers in the background comes 
from the Martha Stewart, the sheet-Dogwood stickers.

A small piece of paper tape banner is visible over the butterfly. 
It is part of a set of 4 tapes from Martha Stewart.
 
************
Material/Supplies
Paper: Bonjour-Diane Kappa, What´s Up-Basic grey.
Epiphany EC Shape Studio Pennant 25.
EC Bubble caps clear pennant.
MME Miss Caroline Dolled Up Favorite stamps.
MME Follow your heart "Be happy" twine.
MS Dogwood stickers.
MS Modern festive paper tape.
MS 3-in-1 Classic Butterfly punch.
Adhesive Value pack.

Private: Buttons

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!