Fortsätt till huvudinnehåll

Easel Card for Confirmation

God morgon världen!

Idag är det min tur att blogga för Hobbyworld och det är första gången jag gör det med ett alster i inlägget. :)  När det damp ner ett fantastiskt DT-paket i brevlådan förra veckan så blev jag överväldigad och nästan handlingsförlamad. Det fanns ju så mycket som jag ville leka med att jag inte visste vart jag skulle vända mig. :) Men, det var bara att ta sig i kragen och se till att skapa något av alla godsaker.

Jag skapade ett stafflikort med konfirmationstema. Det är mycket konfirmationer på gång nu i maj och juni så det kan vara bra att ha ett av dessa på lager. Papperna jag valde ut kommer från underbara My Minds Eye 'Follow your heart'. Jag som älskar blommor, såg till att min Silhouette Cameo fick jobba lite. En hel del blommor skar jag ut och så även bladen, swirlsen och de två tagsen på bottenplattan på kortet. Uppe på kortet har jag använt mig av den fiffiga dubbla kantstansen från EK Tools. Mycket användbar och redan en favorit. :)

Hoppas ni alla har en härlig dag och nu får njuta av lite långledigt under Kristi Himmelfärds-helgen.

På återseende!

**********************************************

Good morning everyone!

Today is my first blog day here at Hobbyworld! Last week a BIG package of candy arrived to my place. It's was so much goodies that I was stunned and almost paralized. I wanted to play with everything at the same time but I managed to put strings on me and created a card to start with.

The first scrappy thing from me here at Hobbyworld will be an Easel Card with gratulations for a confirmation. In May and June there are so many confirmations so I thought it was a good idea to have a couple of cards in storage. :)

The paper that I have choosen are from the amazing My Minds Eye 'Follow your heart'. I LOVE flowers, really love! Thanks to my Silhouette Cameo I could cut out flowers for my card in exactly the right color. :) The swirl, the leaves and the tags are also cut out with the Cameo and on the top of the card I have used a lovely double punch from EK Tools.

I'll hope you all will be having a great day and a really nice Ascension Day!

Ta-ta for now!


Material:
Silhouette Cameo
EK Tools Groove Flower 2 in 1
My Minds Eye Paper Pad 6*6
Glitter Glue
13 x 13 inch Self-healing Cutting Mat 
Martha Stewart Craft Knife
3D Foam Squares
Martha Stewart Craft Glue
Bazzill Canvas 12*12

Private stuff:
Brads, stamp and gems
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!