Fortsätt till huvudinnehåll

Basic Grey Plumeria+Epiphany Crafts= ljuvligt!

Hej!
Katarina här med mitt allra första inlägg här i Hobbyworlds blogg.
Jag är verkligen glad att få tillhöra ett så inspirerande gäng som Hobbyworlds DT.

Häromdagen hämtade jag ut mitt allra första DT paket från Posten, med mängder av fantastiskt och inspirerande material. Bl.a Plumeria kollektionen från Basic Grey. och jag säger bara WOW! underbara färger och mönster.
-----------------------------------------------------------

Hi!
Katarina here with my first ever Blog post here in the Hobbyworld blog.
I´m really thrilled to be a part of such a talented group of ladies, as it is in the Hobbyworld DT.

The other day I got my first package of DT material in the mail, and it contained lots of pretty stuff, like the Plumeria Line from Basic Grey.. Let me just say.. OMW its gorgeous!När jag såg alla fantastiska dekorationer och papper från Basic Grey visste jag direkt vad jag ville göra...en dop LO,  tyvärr hade jag inte fotot jag önskade använda.. men det hade en vän till mig -Anna. Jag fick låna detta underbara fotografi på hennes Dotter..

----------------------------------------------------
When I saw all the pretty papers and decorations in the Plumeria Line I knew right away what kind of LO I wanted to do, a christening LO. Unfortunately I didn´t have the photos to go with it. Lucky for me I have great scrappy friends to borrow photos from, friends like Anna.LOn i sig är uppbyggd med en enkel bas, dekorerad med enkla stripes av mönstrat papper, och Epiphany Crafts underbara stansverktyg har jag använt till att göra egna akryldekorationer på LOn.

-----------------------------------------------
The LO is really clean and simple in its structure, and I´ve used strips of patterned papers and The Epiphany crafts tools to make beautiful decorations.

material: Basic Grey- Plumeria Collection, Die Cuts-Basic Grey-Kissing Booth, Epiphany Crafts- SST15 heart 25, and heart 25 acrylics. Adhesives: Martha Stewart- CraftGlue,
Scrapbook Adhesive- 3D mounting square.
Private material: Doily, and Cheese Cloth.

Vi ses!
Thank you!

//Katarina


Kommentarer

 1. Sååå fint Katarina!!
  De snygga papperna kommer verkligen till sin rätt!

  SvaraRadera
 2. Absolutely gorgeous my friend♥♥ I love the sweet design of your layout!

  SvaraRadera
 3. Super cute Katarina!! Love it!

  SvaraRadera
 4. So soft and pretty, Kararina! Love it. :)

  SvaraRadera
 5. Soft and sweet, this is absolutely cute!

  SvaraRadera
 6. This is so lovely Katarina. Congrats on the spot!

  SvaraRadera
 7. Oh! Layouten är alldeles underbar! :)

  SvaraRadera
 8. It's absolutely gorgeous Kat! :D

  SvaraRadera
 9. Oh, this is stunning...just beautiful!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!