Fortsätt till huvudinnehåll

Altrade flaskor/Altered bottles

Idag har barnen avslutning på sina musikaler och då ska fröknarna få en varsin altrad flaska med äppelmust.
Jag har använt papper från MME Follow your heart "Be happy". Denna serie är nog en av de finare som jag sett på länge. Jag gillade varenda mönsterpapper i serien.
----------------------------
A gift for my kids dance teachers.

I have used paper from MME Follow your heart "Be happy." This series is probably one of the finest I've seen in ages. I liked every single paper in the series.


Till namnen använde jag glittriga bokstäver från Martha Stewart.
---------------------------
For the names I used glitter alphabet stickers from Martha Stewart.

På denna tag sitter en stickers från Martha Stewart. Stämplade med ett trädmönster från MME på den handgjorda vimpeln som sitter på gemet. En handgjord vindsnurra och texten är gjord med en dymo. Tagen hänger i twine från MME.
-----------------------------
On this tag there is a sticker in the form of a poststamp from Martha Stewart. I stamped with a tree pattern stamp from MME on the pennant attached to the clip. A hand-made pinwheel, and the text is made with a Dymo. The tag is hanging on twine from MME.


Material/Supplies
Paper: MME Follow your heart “Be Happy” paper pad.
MME Miss Caroline Dolled Up favorite stamps.
MME twine Follow your heart
MS Enchanted woodland stamp stickers
MS Large Pink glitter alphabet stickers.
MS Craft glue.
Private: A clip, brads and a Dymo.
Frames.

Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!