Fortsätt till huvudinnehåll

Therese Welin - presentation

Varmt välkommen säger vi till vårt DesignTeam: Therese Welin!

I Karlstad bor Therese med sin familj som består av sambo och 2 döttrar där hon jobbar som avtalshandläggare.

På fritiden pysslar hon helst och umgås gärna med familjen och vänner. Barnen är en stor glädjekälla och blir irriterad på falskhet.

Therese kan inte skapa utan sax och bland favorittillverkare finns Echo Park, Cosmo Cricket, My Minds Eye, Tim Holtz, Teresa Collins, Prima etc.

Inspiration hittar hon på många olika håll, har alltid pysselhatten på sig och studerar och betraktar ting med ett öppet sinne. Är för det mesta fylld av inspiration men saknar tiden att förverkliga allt.

Hon säger att hon inte vet om hon har någon speciell stil men gillar att testa det mesta och tycker att hon hela tiden förändras och utvecklas i mitt skapande.

Högst upp på sin pysselönskelista finns just nu Digital Skärmaskin.

Therese hoppas att hon kan tillföra Hobbyworlds DT nytänk till vissa produkter då hon gärna hittar på andra användningsområden än vad dom ursprungligen är tänkta för samt sprida glädje och inspiration.

Att organisera sina pysselsaker är ett av målen för 2012.

Therese har två bloggar www.tesapysslar.blogg.se samt www.tesatipsar.blogspot.com som du mer än gärna får besöka. Lämna gärna en kommentar eller två innan du lämnar bloggarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!