fredag 20 april 2012

Therese Welin - presentation

Varmt välkommen säger vi till vårt DesignTeam: Therese Welin!

I Karlstad bor Therese med sin familj som består av sambo och 2 döttrar där hon jobbar som avtalshandläggare.

På fritiden pysslar hon helst och umgås gärna med familjen och vänner. Barnen är en stor glädjekälla och blir irriterad på falskhet.

Therese kan inte skapa utan sax och bland favorittillverkare finns Echo Park, Cosmo Cricket, My Minds Eye, Tim Holtz, Teresa Collins, Prima etc.

Inspiration hittar hon på många olika håll, har alltid pysselhatten på sig och studerar och betraktar ting med ett öppet sinne. Är för det mesta fylld av inspiration men saknar tiden att förverkliga allt.

Hon säger att hon inte vet om hon har någon speciell stil men gillar att testa det mesta och tycker att hon hela tiden förändras och utvecklas i mitt skapande.

Högst upp på sin pysselönskelista finns just nu Digital Skärmaskin.

Therese hoppas att hon kan tillföra Hobbyworlds DT nytänk till vissa produkter då hon gärna hittar på andra användningsområden än vad dom ursprungligen är tänkta för samt sprida glädje och inspiration.

Att organisera sina pysselsaker är ett av målen för 2012.

Therese har två bloggar www.tesapysslar.blogg.se samt www.tesatipsar.blogspot.com som du mer än gärna får besöka. Lämna gärna en kommentar eller två innan du lämnar bloggarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...