Fortsätt till huvudinnehåll

Maya Isaksson - presentation

Vi välkomnar Maya Isaksson till vårt DesignTeam.

Maya kommer från Viskafors där hon bor tillsammans med sin man och deras två barn och två hundar.

Till vardags jobbar Maya som säljare och på fritiden scrappar, läser eller lyssnar Maya gärna på ljudbok. Hon följer för många tv-serier, spelar TV-spel eller surfar scrapsidor. Men tar även fram virknålen och virkar amigurumis när hon får lite tid över.

Maya blir glad av glada barn, nya scrapsaker, kramar och sol men blir irriterad på när hon måste vänta på något då hon inte är så tålmodig alla gånger och gillar inte när saker inte funkar som det är tänkt.

Det finns 72 färger av Stickles i Mayas gömmor och kan inte skapa utan en bra pappersskärare.

Jag är rätt ombytlig när det gäller favorittillverkare men kommer ofta tillbaka till papper från October Afternoon och verktyg från EK.

Inspirationen kommer ofta från alla bloggar hon läser och från roliga produkter.

Mayas scrapstil är färgglad och innehåller ofta sömmar och bakers twine.

Allra högst upp på pysselönskelista finns just massor av färgprodukter och vill gärna ha alla färger av allt. Just nu suktar jag främst efter Copic markers och Distress markers.
Maya hoppas att hon kommer att få testa nya tekniker och verktyg så jag hoppas kunna inspirera till att prova på något nytt som medlem i Hobbyworlds DT.

Målet för 2012 är att lära mig massor och utvecklas i mitt skapande.
Maya har en egen blogg som du gärna får kika in i och lämna gärna en kommentar också: http://smautbrott.blogspot.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!