Fortsätt till huvudinnehåll

Malin Tivlin - presentation

Hobbyworld välkomnar Malin Börjesdotter Tivlin till vårt DesignTeam!
Malin bor med sin man Mattias och deras hund i en villa "Slottet" som ligger i Ärla, utanför Eskilstuna. Till vardags jobbar Malin som testingenjör på Ericsson.

På fritiden umgås hon gärna med sin man och leker med deras hund, pysslar, tar hand om Slottet och dess trädgård, shoppar kläder, skor, smink och pyssel, går på hårdrockskonserter, bjuder på middagar, målar om möbler, renoverar och inreder.

Malin blir glad av sin familj, sitt Slott, vänner, musik, shopping, sol, bjuda på fina middagar, färska blommor och att göra andra glada. Men tycker inte om lögner, orättvisor och Jantelagen. Skryt gärna men gör det med stil. ;)

Det är inte många som vet att Malin älskar historia och geografi och kan förlora sig i timmar i gamla bilddatabaser, Wikipedia och kartböcker. Behöver vi säga att Trivial Pursuit är världens bästa spel...?

Malin kan inte skapa utan Edge Scraper och distresser. Med dessa kan man komma till himlen och tillbaka. :)

Bland favorittillverkare finns Prima!!! Även Wild Orchid Crafts, Pion Design, Maja Design, Ingvild Bolme, 3andypaper, Melissa Frances m fl. Sin inspiration hittar Malin hos andra pysslare, musiken, bilder, filmer, naturen, ja det mesta!

Malins alster speglas ofta Shabby Chic stilen och använder allra mest blommor. Ju fler blommor desto bättre! Copics Ciao & Sketch, alla nyanser, finns högst upp på pysselönskelista just nu.

Alster som andas kärlek, romantik, hoppas Malin att hon kan tillföra Hobbyworlds DesignTeam samt nya saker och förhoppningsvis en massa inspiration till alla som vill titta.

Under 2012 hoppas Malin att hon kan utvecklas/prova på mer inom pysselvärlden, lära sig utnyttja sina Distress Markers och utnyttja sin Cameo så mycket som det bara går.

Kila gärna in till Malins blogg och hälsa på: http://lillpiga.blogspot.com och lämna gärna en kommentar innan du går!

Kommentarer

  1. Grattis Malin!! :-)

    Stort grattis till alla de andra tjejerna med så klart, men du är ju lite närmare mitt hjärta lillsiss! ;-)

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till DT-platsen!!! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!