torsdag 19 april 2012

Linda Wirenblad - presentation

Vi på Hobbyworld hälsar Linda L. Wirenblad varmt välkommen till vårt DesignTeam!

Familjen består av hennes man Micke samt en dotter och en utflyttad son samt även en hund. Hon bor med familjen uppe i skogen i Kärrgruvan strax utanför Norberg som ligger längst upp i norra Västmanland på gränsen mot södra Dalarna.

Jobbtiteln är ”administratör” för Gastrogate.com som är en restaurangportal, där arbetar hon dagligen med design, teknik och kommunikation – och mer allmän kundvård. Frågar någon brukar hon säga att hon är ”trollerikonstnär” då hennes främsta jobb är att göra krögarkunderna nöjda och glada!

På fritiden gör Linda helst något kreativt eller tar en skogspromenad med hunden. Hon läser gärna böcker men i perioder. Dessutom gillar Linda att göra skillnad och engagerar sig gärna i olika ideella projekt.

Hon blir glad av vackra saker, musik, fågelkvitter – och när man lyckas med något man först inte trodde på… Irriterad blir Linda på att livsviktiga saker (typ tejp eller lim) alltid har en förmåga att ta slut när man minst anar det… Och att dygnet definitivt har för få timmar – det är en riktig skam att man måste sova bort en tredjedel av livet när det finns så mycket kul att göra!

Linda brinner för att väcka opinion och att informera om övergrepp sedan många år tillbaka och
svarar gärna på frågor om det är någon som har!

Hon kan inte skapa utan sina händer men är i övrigt är GRYMT flexibel! Hon kan inte överleva utan utan brun/svart vattenfast tuschpenna, ett bra och snabbtorkande lim, sax och fluid chalk i bruna nyanser och svart. Ge henne det och en bunt färgglada papper så är hon igång på nolltid!

Hon har inga favorittillverkare men föredrar gärna småmönstrade papper framför stormönstrat eftersom de är mer flexibla till att använda både till kortmakeri och scrapbooking. Produkter från Ranger är en favorit och gillar verkligen Bazzill Basics cardstock. Hon gillar sina nya Spectrum Noirpennor och använder dem till så mycket mer än bara till stämpelfärgläggning! Stämplar från KennyK Collection är favoriter just nu.

Inspiration kommer från ögonblickets ingivelse. Hennes alster växer fram, som ett konstverk ungefär. Ser sällan ett färdigt slutresultat i huvudet innan hon börjar utan kör på magkänslan och låter det skapa sig självt. Alstrena är nog ganska ”ruffig”. Älskar chalkade kanter, rivna papper, trasiga papper, knycklade papper. Prickar och stygn, sydda eller ritade, återkommer ofta. Ser det ”skitigt” och slitet ut – då är det förmodligen Lindas alster!

Högst upp på pysselönskelista finns en stansmaskin för modell större dies (typ Cuttlebug/Sizzix Big Shot eller liknande) eftersom Linda i dagsläget bara har en gammal hederlig Roooooosa QuicKutz. Och så vill hon få kompletta färguppsättningen av Spectrum Noirpennorna.

Linda säger att hon hoppas kunna tillföra Hobbyworlds DT:
""Min" grej! Jag försöker inte kopiera (även om jag gärna inspireras) av någon annan eller följer trender slaviskt, däremot provar jag gärna nya tekniker och materiel och försöker hitta en individuell touch. Jag ska göra mitt absolut bästa för att leva upp till de förväntningar som ställs! Och så hoppas jag att någon annan kan hitta något litet guldkorn i det jag tillför och att jag kan inspirera och uppmuntra till eget skapande – vare sig det gäller renodlad scrapbooking eller någon annan form av kreativ konstnärlighet!"

Målet för 2012 är att lära sig en massa nya och spännande tekniker och kanske prova några helt nya verktyg!

Lindas egen blogg hittar du här: http://zorcies.blogspot.com som du mer än gärna får besöka och glöm inte att lämna en kommentar också :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...