Fortsätt till huvudinnehåll

Katarina Damm-Blomberg - presentation

Hobbyworld hälsar Katarina Damm-Blomberg varmt välkommen till vårt DesignTeam.

På Åland bor Katarina med sin make och deras två barn. Hon är lärare i de lägre årskurserna, och undervisar främst elever i årskurs 1-3.

Att mysa med familjen gör hon gärna på fritiden samt även scrappar och äter alldeles för mycket godis.

Katarina blir glad av färg och små söta lappar och teckningar från sina barn. Men blir irriterad på när det är oreda och säger att hon är världens sämsta på att hålla ordning hemma. Katarina är extremt mörkrädd.

Mister, embossingpulver och färger tillhör favoriterna när Katarina skapar.  Hon älskar papper från My Minds Eye, October Afternoon och Hambly, älskar sina misters från Tattered Angels, och älskar The Twinery, Epiphany Crafts och WOW embossing.

Inspiration hittar Katarina ofta på internet och älskar att fladdra runt på bloggar, Pinterest och andra web-gallerier.

Hennes stil är artsy och färgglad och innehåller ofta twine och mists. Högst upp på pysselönskelista finns just nu önskan om en enorm välplanerad studio att arbeta i.

Katarina hoppas att hon kan tillföra massor av färg till vårt DT. Målet för 2012 är att bli en bättre fotograf i vardagen.

Katarina har en egen blogg som du mer än gärna får besöka http://krumeluran.wordpress.com och lämna en kommentar i.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!