onsdag 28 mars 2012

Vi välkomnar GCD som ny leverantör

När Richard och Mikael var över till Los Angeles tidigare i år och besökte CHA mässan så fick de med sig en hel massa nya leverantörer med sig hem, GCD Studios är en av dem.GCD Studios har flera olika designers under sig och vi börjar med att plocka hem några av dessa till vårt redan stora sortiment.

Först ut är tre designer vid namn: Donna Salazar, Heather Tozzi och Diane Kappa och några av deras kollektioner.

Donna Salazar har gjort kollektionen Storybook, en kollektion med härliga och lekfulla papper i blåa toner. Papper som inspirerar pysslaren direkt att kreativt skapa med barnfoton.Designern Heather Tozzi har designat kollektionen Splendor, en kollektion som är romantisk och mot vintagehållet. Kollektionen innehåller allt från papper, paper pads och dekorationer i olika varianter.

Sist ut är designern Diane Kappa som tagit fram kollektionen Country Charm. En lekfull och somrig kollektion med härliga klara färger. Kollektionen får verkligen oss att längta till våren och sommaren, eller hur? Precis som Splendor kollektionen består den av både papper, paperpads och massa olika dekorationer.

Vilken är din favorit?

Vill du ta del av GCD Studios nyhetsbrev? Skicka då ett mail till: Inthestudio@gcdstudios.com så lägger dem till dig i deras sändlista.

GCD Studios har ett talangfullt designteam och deras härliga kreativa alster hittar man först och främst i deras blogg. Så swischa in dit och låt dig inspireras.

Som butik har man möjlighet att förbeställa produkter från dessa serier i vår webshop. Leverans kommer att ske i slutet av april till oss! Tycker du att dessa verkar fina så kontakta din lokala scrapbutik och se till att de beställer hem dessa!

2 kommentarer:

  1. Country Charm var supersnygg! Måste ha begär på den. :)

    SvaraRadera
  2. Å gemen gillar jag verkligen! Så fina.

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...