Fortsätt till huvudinnehåll

Vi välkomnar GCD som ny leverantör

När Richard och Mikael var över till Los Angeles tidigare i år och besökte CHA mässan så fick de med sig en hel massa nya leverantörer med sig hem, GCD Studios är en av dem.GCD Studios har flera olika designers under sig och vi börjar med att plocka hem några av dessa till vårt redan stora sortiment.

Först ut är tre designer vid namn: Donna Salazar, Heather Tozzi och Diane Kappa och några av deras kollektioner.

Donna Salazar har gjort kollektionen Storybook, en kollektion med härliga och lekfulla papper i blåa toner. Papper som inspirerar pysslaren direkt att kreativt skapa med barnfoton.Designern Heather Tozzi har designat kollektionen Splendor, en kollektion som är romantisk och mot vintagehållet. Kollektionen innehåller allt från papper, paper pads och dekorationer i olika varianter.

Sist ut är designern Diane Kappa som tagit fram kollektionen Country Charm. En lekfull och somrig kollektion med härliga klara färger. Kollektionen får verkligen oss att längta till våren och sommaren, eller hur? Precis som Splendor kollektionen består den av både papper, paperpads och massa olika dekorationer.

Vilken är din favorit?

Vill du ta del av GCD Studios nyhetsbrev? Skicka då ett mail till: Inthestudio@gcdstudios.com så lägger dem till dig i deras sändlista.

GCD Studios har ett talangfullt designteam och deras härliga kreativa alster hittar man först och främst i deras blogg. Så swischa in dit och låt dig inspireras.

Som butik har man möjlighet att förbeställa produkter från dessa serier i vår webshop. Leverans kommer att ske i slutet av april till oss! Tycker du att dessa verkar fina så kontakta din lokala scrapbutik och se till att de beställer hem dessa!

Kommentarer

  1. Country Charm var supersnygg! Måste ha begär på den. :)

    SvaraRadera
  2. Å gemen gillar jag verkligen! Så fina.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!