Fortsätt till huvudinnehåll

Hobbyworld söker DT

Hobbyworld.se är en snabbt växande distributör som levererar artiklar till scrapbooking, korttillverkning och annan kreativ hobby till butiker i Sverige och övriga Norden. Vi sätter kvalitet före kvantitet och hos oss får våra kunder bra och professionell hjälp när det behövs. Bakom hobbyworld.se står företaget Specialfolie som även driver idoscrap.se och folier.se som båda är slutkundsbutiker. Eftersom butikerna har samma ägare kan alster som vårt DesignTeam skapar att visas i de olika butikernas bloggar mm.

I vårt sortiment har vi många ledande märken, bl a Martha Stewart Craft, Silhouette, EK Success, BazzillBasicPapers, My Mind's Eye, Spellbinder, Epiphany Craft,  Marianne Design, Teresa Collins Design, Basic Grey och många, många fler.

Vi söker nu en eller gärna flera medlemmar till vårt DesignTeam som vi håller på att starta upp.

Som medlem i Hobbyworlds DesignTeam tror vi att du:
- är positiv och stolt över att få tillhöra vårt DesignTeam
- är kreativ och ivrig att få visa upp dina välarbetade alster, alster som förhoppningsvis kommer att vara en stor inspirationskälla för andra pysslare
- regelbundet lägger in dina alster för publicering i vår blogg
- vill göra enkla instruktioner med någon teknik eller produkt du testat
- är aktiv och gärna kommer med förslag över förbättringar, förslag på nya leverantörer och nya infallsvinklar, ex förslag över månadstävlingar
- är en person som gärna håller sig uppdaterad om kommande trender inom scrapbooking, kortmakeri  och även skapar egna trender
- vara villig att ställa upp på träffar och mässor för att demonstrera våra produkter

Har du intresse för bl a dekoration av kläder, vägg- och heminredning samt smyckestillverkning, då produktsortimentet även innefattar dessa produkter, så är det ett extra plus.

Som medlem i Hobbyworlds DesignTeam får du:
- arbeta med det senaste materialet inom scrapping, kortmakeri.
- ett kit i början av varje månad att arbeta med under månaden
- skapa minst 2-4 st alster varje månad. Alster såsom layouter, kort eller annat som du gjort speciellt till vår blogg, ibland kan det vara fritt skapande och ibland utifrån givna önskemål
- ge din röst på bästa bidrag i våra tävlingar
- generös rabatt i vår webbshop
- självklart får du bidra med alster till andra butikers tävlingar
- behålla dina alster som du skapar men ibland kan vi vilja låna dem

Visst låter det både spännande och roligt att vara medlem i vårt DesignTeam?

Skicka ett mail till oss: dt@hobbyworld.se. Berätta om dig själv i mailet och hur din förväntan för att designa för oss ser ut och vad du kan tillföra teamet. Skicka gärna med ett foto på dig själv.

Vi ser också att du även bifogar minst 4 bilder på alster du skapat under det senaste halvåret och det gör självklart inget om du visat upp dem tidigare på olika sätt, via internet eller liknande. Dina alster får vara max 1200 x 1200 pixlar stora. Har du en blogg/hemsida vill vi att du länkar till den.

Naturligtvis kommer samtliga ansökningar att behandlas helt konfidentiellt. Men vill du själv berätta att du sökt som DesignTeam medlem hos Hobbyworld får du självklart göra det.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 mars 2012.

Varmt välkommen med din ansökan!
Helena, Richard o Mikael på Hobbyworld

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!