Fortsätt till huvudinnehåll

Fancy Pants Summer Soul + Wave Searcher

Idag tänker vi fresta er med två av Fancy Pants kommande kollektioner. Kollektionerna är fantastiskt härliga som båda två präglas av sommar, sol, bad och härligt klara färger - allt i sann Fancy Pants anda.

Den första kollektionen vi visar upp heter Summer Soul och speglas bl a av knalliga rosa färger och hawaiiblommor.


Kollektionen är komplett med massor av mönstrade papper och dekorationer. Dekorationer i form av rub-ons, knappar, die-cuts, alfabet mm.

DT-teamet hos Fancy Pants har skapat några jätteläckra layouter av produkter i Summer Soul kollektionen där de verkligen kommer till sin rätt:
Kollektionen Wave Searcher, är också den, en komplett kollektion med massor av möntrade papper, dekorationer mm. Även den för tankarna till härliga Hawaii där man ofta jagar den perfekta vågen för att surfa fram på.


Färgerna är mer åt det jordnära och "killiga" hållet i den här kollektionen jämfört med kollektionen Summer Soul.

Även här har de duktiga medlemmarna i Fancy Pants DT skapat några vackra och väldigt inspirerande layouter utifrån produkterna i kollektionen.
Vad säger ni? Visst är det helt fantastiskt vackra layouter och man känner hur inspirationen riktigt flödar och man vill sätta igång och skapa med dem NU :o)))

Leverans av dessa kommer att ske till butikerna i slutet av mars så kila in till din favoritbutik och se till att de här härliga produkterna tas hem till dig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!