onsdag 29 februari 2012

Fancy Pants Summer Soul + Wave Searcher

Idag tänker vi fresta er med två av Fancy Pants kommande kollektioner. Kollektionerna är fantastiskt härliga som båda två präglas av sommar, sol, bad och härligt klara färger - allt i sann Fancy Pants anda.

Den första kollektionen vi visar upp heter Summer Soul och speglas bl a av knalliga rosa färger och hawaiiblommor.


Kollektionen är komplett med massor av mönstrade papper och dekorationer. Dekorationer i form av rub-ons, knappar, die-cuts, alfabet mm.

DT-teamet hos Fancy Pants har skapat några jätteläckra layouter av produkter i Summer Soul kollektionen där de verkligen kommer till sin rätt:
Kollektionen Wave Searcher, är också den, en komplett kollektion med massor av möntrade papper, dekorationer mm. Även den för tankarna till härliga Hawaii där man ofta jagar den perfekta vågen för att surfa fram på.


Färgerna är mer åt det jordnära och "killiga" hållet i den här kollektionen jämfört med kollektionen Summer Soul.

Även här har de duktiga medlemmarna i Fancy Pants DT skapat några vackra och väldigt inspirerande layouter utifrån produkterna i kollektionen.
Vad säger ni? Visst är det helt fantastiskt vackra layouter och man känner hur inspirationen riktigt flödar och man vill sätta igång och skapa med dem NU :o)))

Leverans av dessa kommer att ske till butikerna i slutet av mars så kila in till din favoritbutik och se till att de här härliga produkterna tas hem till dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...