måndag 10 oktober 2011

Inkadinkado - presentation


Inkadinkado's stora sortiment består till största delen av stämplar. Stämplar av väldigt bra kvalitet och som är dekorativa och många gånger detaljrika.

Många av stämplarna är clearstamps som är gjorda av silikon och är väldigt prisvärda. Dessa finns både som singelstämplar och även i kit.

Stämplarna drar man bort från skyddsplasten i förpackningen och sätter sedan fast på akrylklossar som man håller i medan man stämplar.


Vissa stämplar som ingår i Inkadinkados sortiment är s.k Cling Stamps. Det är stämplar som kombinerar hög kvalitet och fina detaljer och är gjorda av röd gummi och skum. Det unika cling lagret gör stämpeln dubbelt så "klibbig" än cling stämplar från andra tillverkare. Även dessa sätter man fast på en akrylkloss och stämplar med.

I sortimentet finns även traditionella klossmonterade stämplar.

För att rengöra deras stämplar på bästa sätt så bör man först ta reda på vilken sorts stämpeldyna man använt sig av, ex vattenfast. Tänk på att aldrig skölja stämplar i vatten eftersom fukten kryper in under stämpeln och förstör monteringen på ex klossen.

En annan produkt som ingår i Inkadinkados sortiment är Stamp-a-ma-jig. Det är ett väldigt bra hjälpmedel för att stämpla precis där du vill ha stämpelmotivet, ex border, upprepar mönster, centrerar motiv osv. Stamp-a-ma-jig fungerar på alla sorters stämpelstorlekar och fungerar för så väl högerhänta som vänsterhänta. Med hjälp av den praktiska postionerar-verktyget och det genomskinliga motivbladet (som man återanvänder) blir din stämpling perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...